Student Academy Mentions Légales

Juridische kennisgeving

De VZW Student Academy is een belangrijke speler in de Belgische studiebegeleiding voor leerlingen in het lager, secundair en hoger onderwijs overal in België.

Leden van de vereniging

Wanneer een student zich inschrijft voor een betaalde opleiding die door de Student Academy VZW georganiseerd is, wordt hij automatisch beschouwd als aangesloten lid van de vereniging tijdens de stageperiode. Er is namelijk een bijdrage van € 15 inbegrepen in de prijs van elke betaalde opleiding aangeboden door de Student Academy VZW. Als aangesloten lid geniet de student van de voordelen die beschreven staan ​​in de statutenwijziging van de vereniging.

  • Leerkracht

Hebt u een passie voor lesgeven en minimaal een masterdiploma in de studievak(ken) die u wilt geven?
Solliciteer nu.

  • Vrijwilliger

Overtuigd door ons sociale project? Zin om mee te werken aan de ontwikkeling van de vereniging? Met een flinke dosis motivatie en een jaarbijdrage van 15 € is het mogelijk om lid worden van de VZW. Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren: info@studentacademy.be of 078 48 66 66.

  • Bestuurder

Om voltijds te komen werken voor de VZW, kunt u uw motivatiebrief naar info@studentacademy.be doorsturen. De algemene vergadering beslist op de volgende bijeenkomst over uw kandidatuur.

Onze contactgegevens

Handelbenaming: Student Academy VZW

Adres: Avenue Henri Bourgys 1 te 1410 Waterloo

Telefoonnummer: 02 726 66 66

Bedrijfsnummer: Ent 0542 884 056

BTW: Niet-plichtig

Rekeningnummer: IBAN BE38 0017 1820 7072

Diversen

Elke student die actief deelneemt aan een volledige Student Academy-dienst ontvangt een bewijs van deelname.

In de prijs van elke dienst is de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van € 15 inbegrepen.