Bijlessen – Secundair onderwijs

Kunt u hem/haar niet langer helpen en bent u op zoek naar een gekwalificeerde en betrouwbare leraar die snel beschikbaar kan zijn om het over te nemen?

Help hem/haar dankzij onze aangepaste begeleiding om zijn eigen studiemethode te vinden zodat hij/zij kan slagen voor zijn examens en zijn zelfvertrouwen kan terugwinnen!

Programma voor secundair onderwijs bijlessen

HOE VINDT U UW LERAAR?

1) Gratis overzicht door te bellen op 078 48 66 66 .
Onze pedagogische adviseurs staan ​​tot uw beschikking om de situatie en de persoonlijkheid van uw kind te analyseren.

2) Opstelling van een op maat gemaakt programma voor bijlessen.
Er wordt een programma voorgesteld aangepast aan de behoeften van uw kind op basis van uw beschikbaarheid. U kiest het tijdvenster van maandag tot en met zondag en wij zorgen voor de rest.

3) Selectieprocedure van de leraar op basis van uw verwachtingen.
Ze zijn allemaal afgestudeerd en opgeleid door de STAC. Ze beheersen perfect de leerstof en zijn experts in het lesgeven.

4) Eerst telefoongesprek met uw studiebegeleider binnen 1 tot 4 werkdagen.
Wij garanderen uw tevredenheid: als de gekozen leraar niet geschikt is voor u, verbinden wij ons ertoe zo snel mogelijk een ​​vervanger te vinden.

Cours particuliers – secondaire

VERLOOP VAN EEN LES

De leraar stelt een wekelijks studieprogramma op met specifieke doelstellingen die gedurende de week moeten worden bereikt. Hij analyseert de behaalde doelen en controleert de resultaten door middel van regelmatige testen.

Hij beantwoordt vragen en optimaliseert de studiemethode van de student.

Hij coacht, motiveert, helpt stress te beheersen en verbetert het zelfvertrouwen van de student.

Na elke les wordt een debriefing gehouden met de leerling en zijn ouders. Aan het einde van elke cursuscyclus wordt een rapport per e-mail verzonden.

Elke student is anders en daarom moet de studiemethode aangepast worden. Bij de Student Academy hebben we het goed begrepen!

Cours particuliers – secondaire

PRAKTISCHE INFORMATIE

De bijlessen voor middelbare schoolstudenten kunnen ofwel online ofwel thuis overal in België georganiseerd worden voor alle leerstoffen:

  • Voor alle leerstoffen: wiskunde, wetenschappen (fysica, chemie, biologie), Nederlands, Engels, Frans, aardrijkskunde, geschiedenis, Latijn, enz.
  • Voorbereiding voor de examencommissie (middenjury).
  • Studiemethode

PRIJZEN

  • Vanaf € 32 per uur
  • Geen inschrijvingskosten

Een leraar vinden